Warsztaty kulinarne

25 listopada 2022

Dla kogo kulinarne marzenia stają się rzeczywistością? Warsztaty w studium kulinarnym „Zmokła Kura” dały szansę naszym mieszkańcom, kucharzom amatorom zamienić się w mistrzów gastronomii. Pan Piotr odkrył przed nami tajniki kuchni włoskiej, pod jego czujnym okiem uczestnicy warsztatów od podstaw przygotowali makaron, sos pomidorowy, mięsne pulpeciki, wszystko doprawione świeżą bazylią i parmezanem. Danie smakowało wybornie.

Grupa osób stojąca wokół dużego kuchennego stołu. Grupa osób pracująca przy dużym kuchennym stole. Za nimi w tle regały z przedmiotami i urządzeniami kuchennymi. Grupa osób pracująca przy dużym kuchennym stole. Grupa osób pracująca przy dużym kuchennym stole. Za nimi w tle regały z przedmiotami i urządzeniami kuchennymi. Grupa osób pracująca przy dużym kuchennym stole. Za nimi w tle regały z przedmiotami i urządzeniami kuchennymi. Grupa osób pracująca przy dużym kuchennym stole. Grupa osób pracująca przy dużym kuchennym stole. Za nimi w tle regały z przedmiotami i urządzeniami kuchennymi. Grupa osób pracująca przy dużym kuchennym stole. Talerz z makaronem i klopsikami. Grupa osób siedząca przy długim stole. Na stole przed osobami stoją talerze z jedzeniem. Grupa osób stojąca na tle ściany z napisem: studio kulinarne.